fbpx

Nieuwe trend: OpenSpace schuifdeursystemen

Op zoek naar deuren die ruimte besparen in plaats van ruimte wegnemen? Kies dan voor een schuifdeursysteem, dé oplossing die jij zoekt in jouw huis.

OPEN voor schuiven

Albo Deuren introduceert in april 2019 de schuifdeuroplossing OpenSpace. Het railsysteem van deze schuifdeuren is gemaakt van bijzonder duurzaam aluminium. Naast dat dit vernieuwend en duurzaam is, is het ook erg handig! Met een schuifdeur creëer je extra ruimte in je woning. Een mooie oplossing voor als je op zoekt bent naar een roomdivider. Slim dus voor die ruimte waar je elke m2 wilt benutten!

Voor welk type schuifdeur sta jij OPEN?

Albo Deuren heeft deze schuifdeuroplossingen van OpenSpace in verschillende varianten. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet:

  • Albo Inside

Als je optimaal gebruik wilt maken van een ruimte kies je voor Albo Inside. Deze deur schuift echt ín de wand. Deze deur heeft een geïntegreerde softcloser en de doorgang wordt bewerkt met wit afgelakte aluminium architraven. (Op aanvraag ook leverbaar als dubbele deur uitvoering)

OpenSpace schuifdeursysteem

  • Albo Elegance
  

Het Albo Elegance systeem schuift voor de wand langs met een elegante aluminum afwerking. De montage van deze schuifdeur is erg eenvoudig dankzij een ingenieuze ‘click’ montage.

Open Space schuifdeursysteem

 

  • Albo Slide

 Een in de deur geïntegreerd, voor de wand schuivend   systeem. Het Albo Slide schuifdeursysteem kan compleet voorgemonteerd geleverd worden.

Open Space schuifdeursysteem 

 

  • Albo Invisible

De naam zegt het al, een volledig onzichtbaar, in de deur geïntegreerd, voor de wand schuivend systeem. Het Albo Invisible schuifdeursysteem kan compleet voorgemonteerd geleverd worden.

Open Space schuifdeursysteem

 

  • Albo Style

Een stijlvol voor de wond schuivend systeem op basis van hoogwaardig RVS. Geschikt voor alle binnendeur modellen met een dikte van ca. 40 mm. Bekijk de mogelijkheden!

Open Space schuifdeursysteem

 

Albo Deuren heeft voor elke ruimte een geschikt en smaakvol ontwerp voor zowel voor de wand schuivende als in de wand schuivende deuren. Met Albo OpenSpace schuifdeursystemen creëer je ruimte in je woning omdat je géén rekening hoeft te houden met de draaicirkel van een deur, ideaal toch?

Ontdek de verschillende schuifdeursystemen die gecombineerd kunnen worden met nagenoeg alle binnendeur modellen. Om het helemaal af te maken hebben wij bij deze OpenSpace schuifdeursystemen ook verschillende accessoires.

Bekijk assortiment       Dealers in jou regio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*

Albo Deuren BV