fbpx
DC 1066 Een binnendeur die past in elk interieur!

vanaf €296

mijn deuren
deuren met glas

DC 1066

vanaf €296

Onder een laag paneel gecombineerd met een speciale glasverdeling.

Standaard uitgevoerd met 18 mm bossing panelen en een facet profiel. Ook te bestellen met andere paneel/profiel combinaties. Leverbaar in standaard deurmaten en maatwerk tot 3000 mm hoog en 1300 mm breed. Behandeld met een witte grondverf of afgelakt in ieder gewenste RAL kleur.

 

 • fsc
mijn deuren
Technische specificaties
Breedte730 mm, 780 mm, 830 mm, 880 mm, 930 mm, divers
Hoogte2015 mm, 2115 mm, 2315 mm, divers
Afhangserviceja, vanaf 10 stuks
DraairichtingL1 links naar binnen, L3 links naar buiten, R2 rechts naar binnen, R4 rechts naar buiten
Behandelingen80 mhu wit
SlotStandaard voorzien van een slotkastboring Nemef 1200. Een gemonteerd slot is optioneel leverbaar.
ScharnierenOpdekdeuren zijn standaard voorzien van paumelleboringen. Voor stompe deuren zijn scharnierinkrozingen optioneel . Paumelles en scharnieren zijn separaat te bestellen.
 • Profielen

  Het unieke aan Albo binnendeuren in de series Tijdloos en Landelijk is dat, door te combineren met de verschillende profielen en panelen, je jouw 'eigen' deur kunt samenstellen.

 • Deurbeslag
  Deurbeslag

  Goed gekozen deurbeslag geeft je deur extra uitstraling. Bij Albo kun je kiezen uit verschillende stijlen en materialen. Van chic glimmend chroom of messing tot mat zwart: maak je keuze en geef jouw deur de finishing touch.

  Bekijk deurbeslag
 • Glassoorten

  In veel deuren is glas verwerkt. Eén grote ruit of meerdere kleintjes, helder of doorzichtig, sober of subtiel glas in lood. Ook op dit gebied kun je bij Albo keuzes maken die passen bij wat jij mooi vindt. Wij staan OPEN voor service en monteren het glas graag voor je!

Albo Deuren BV