fbpx

Van ontwerp tot oplevering

deuren project  OVERLEG & ADVIES                        

Wij koppelen een vaste projectleider aan uw project. Hij of zij zit graag in het voortraject bij u aan tafel om te adviseren over uitvoering, technische specificaties, afwerking en planning en brengt een bezoek aan de bouwplaats om zoveel mogelijk logistieke en technische specificaties inzichtelijk te maken.

monteren deuren en ramen  BEWONERSMANAGEMENT        

Bij renovatie en onderhoud is een goede communicatie met bewoners van essentieel belang. Het plannen en maken van afspraken met bewoners rondom het inmeten en monteren van deuren en ramen nemen wij graag van u over. Zo blijven de lijnen kort en kunnen we aan wensen van bewoners tegemoetkomen.

deuren digitaal inmeten  DIGITAAL INMETEN                      

Deuren en ramen worden digitaal ingemeten waarna deze worden geproduceerd volgens de contouren van de ingemeten kozijnen. Op het werk schaven, beglazen en schilderen behoort hiermee tot het verleden. Bij renovatie en onderhoud dus een minimum aan overlast voor bewoners maar bovenal betekent dit dat de fabrieksmatig aangebrachte bescherming in takt blijft. Hierdoor worden klachten voorkomen en de levensduur verlengd.

deuren productie  PRODUCTIE                                        

Deuren en ramen worden geproduceerd en daarna digitaal bewerkt, afgelakt, eventueel beglaasd en voorzien van hang & sluitwerk volgens de overeengekomen specificaties. Hierbij is flexibiliteit het sleutelwoord. Voor u betekent dat korte levertijden en vanaf 1 stuks. Vanzelfsprekend werken wij uitsluitend met duurzame houtsoorten en produceren wij conform de strengste kwaliteitseisen.

deuren monteren  MONTAGE                                            

Montage van deuren en ramen wordt volgens planning en op het afgesproken tijdstip uitgevoerd. De oude deuren en ramen worden verwijderd en afgevoerd. Vervolgens worden de bestaande kozijnen geschikt gemaakt voor de nieuwe deur of het nieuwe raam. Bewerkt hout van het kozijn wordt opnieuw beschermd met een grondlaag waarna de deur of het raam wordt afgehangen. Hierbij worden tevens eventuele nieuwe tochtprofielen in het kozijn aangebracht. Tot slot wordt het deurbeslag gemonteerd en kan opgeleverd worden aan een tevreden klant. En dat alles binnen één uur!

 

Albo Deuren BV