fbpx

Gluk in’n tuk!

Beste relatie,

wij kijken terug op een succesvol 2018. Met de introductie van onze nieuwe huisstijl en een gerichte marktbenadering hebben wij onze positie in de markt verder versterkt, vooral dankzij het door jullie in ons gestelde vertrouwen.

Namens alle medewerkers van Albo Deuren onze hartelijke dank daarvoor!

Verder hebben wij in het afgelopen jaar belangrijke stappen gezet om een verdere groei van ons bedrijf mogelijk te maken. Door investeringen in onze productielocaties in Roemenië en Duitsland kunnen wij in 2019 onze productiecapaciteit substantieel uitbreiden. Dat betekent meer kwaliteitsdeuren van Albo!

Voor 2019 staan investeringen in ons productieapparaat in Albergen gepland waardoor wij onze service naar een nog hoger plan kunnen tillen.

Tevens hebben wij in 2018 de basis gelegd voor de implementatie van een nieuwe ERP pakket waar wij nog deze maand mee zullen starten. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we in het derde kwartaal van dit jaar life kunnen gaan. Het zal onze dienstverlening aan jullie een flinke impuls geven.

We hebben veel bereikt in 2018 en daar zijn we trots op.

Ook dit jaar liggen er weer mooie uitdagingen op ons te wachten en wij kijken er naar uit om ze samen met jullie aan te gaan. Onze deuren staan OPEN voor een succesvolle samenwerking, ook in 2019!

Gluk in’n tuk!

Jos van der Laan (Directeur)

Albo Deuren BV